ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI MESAJI

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI MESAJI

     Değerli Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım;

     Saygıdeğer öğretmenlerimiz, velilerimiz eğitim camiasının değerli üyeleri, sevgili öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

     Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Bu yıl aramıza yeni katılan öğrencilerimiz sorumluluğumuzu ve heyecanımızı

arttırırken, tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımız da bizlere güç ve kuvvet vermektedir. İlimizde 7818 öğretmen, 155.436 öğrenci, 619 okulda eğitime başlayacağız.

Hepimizin biraraya gelme sebebi ve ortak sorumluluğu, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitim ve öğretimidir.

     Değerli Meslektaşlarım;

    Sizlerin, gönlü insan sevgisiyle dolu, kalpleri görev aşkıyla çarpan geleceğimizin güvencesi olan Türkiye Gençliğini geleceğin ihtiyaç ve şartlarına göre yetiştirmeyi hedefleyen, bilgili, kişilikli, çocuklarla uyum sağlayan, çevre kalkınmasına katılan, halkla iyi ilişkiler kuran, eğitimciler olduğunuza gönülden inanıyorum. Tüm eğitim-öğretim etkinliklerinin merkezinde, öğrencilerimizin olması gerektiği bilinci ile hareket ederek, onlara, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini yetiştirme ve geliştirme fırsatı verme çabalarımızı sürdürmeye devam etmeliyiz.

    Eğitim ve öğretim,  sadece okulda başlayıp okulda biten bir olgu değildir. Aile, okul ve çevre üçgeninde gelişen bir süreçtir. Bu sebeple, yönetici, öğretmen ve veli işbirliğini daha geliştirmek durumundayız. Velilerin okullarımızdaki tüm eğitim etkinliklerine aktif bir şekilde severek ve isteyerek katılmalarını sağlamaya ve tüm okullarımızı bulundukları yörenin birer kültür merkezi konumuna getirme yönündeki gayretlerimizi önceki yıl olduğu gibi bu öğretim yılında da devam ettirmeliyiz.

    Güzel ülkemize, güzel ve yararlı insanlar yetiştirmek yolunda vereceğiniz emeğin her türlü takdirin üzerinde olduğunu özellikle belirtmek isterim.        

    Karşılıklı sevgi, saygı, güven, hoşgörü ve yardımlaşmaya dayalı bir eğitim ortamı içinde gerçekleştirilecek etkinliklerin, sağlıklı ve başarılı sonuçlar getireceği tabiidir.

   Bu duygu, düşünce ve dileklerle, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, ilimize ve ülkemiz için sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.


                                                                                        Ahmet ALAGÖZ

                                                                                     İl Milli Eğitim Müdürü


ilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftası



 

                                                                   



          

 

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.