ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 EKPSS-KURA İle Yerleşenlerden İstenecek Belgeler

2021 EKPSS-KURA İle Yerleşenlerden İstenecek Belgeler

Engelli personel (2021 EKPSS) atamaları kapsamında ilimize yerleştirilen ve İLİMİZDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte 26/02/2019 tarihi mesai bitimine kadar Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Personel Atama Şubesi)'ne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenilen Belgeler

1-Kimlik Aslı ve Fotokopisi.

2-2021 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

3-Diploma asılları veya onaylı örneği (diploma aslı ibraz edilmek koşulu ile onay işlemi Müdürlüğümüzce de gerçekleştirilebilecektir), diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek belgeler.

4-Engelli Sağlık Kurulu Raporunun Aslı veya Onaylı Örneği. (Engel Durumu alanında "Zihinsel" ibaresi bulunan adaylar farklı kitapçıkla sınava alındığından bu adayların engelli sağlık kurulu raporlarında zekâ işlev bozukluğuna ilişkin ifadelerin aranması gerekmektedir)

5-Biyometrik Fotoğraf. (3 Adet)

6-Askerlik Durum Belgesi.

7-Adli Sicil Kaydı.

9-Mal Bildirim Formu için Tıklayınız.

10-Engelli Personel Atama Başvuru Formu için Tıklayınız.

***************************************************************************

Engelli personel (20121 EKPSS) atamaları kapsamında ilimize yerleştirilen ve FARKLI İLDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER, aşağıda belirtilen belgeleri Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Personel Atama Şubesi)'ne elden ya da (yoneticiatama73@meb.gov.tr) e-posta adresine göndermeleri, e-posta ile gönderilen dilekçelerin asıllarının ise en geç 24/02/2021 tarihi mesai bitimine kadar posta veya kargo yolu ile Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir. İstenen Belgeler

1-ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi.

2-Engelli Personel Yer Değiştirme Dilekçesi için Tıklayınız.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü İletişim Bilgileri Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. No:10 Merkez/ŞIRNAK Tel : (0 486) 216 15 60 ? 61-62 Dahili: 124

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.