ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtımı Yapıldı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtımı Yapıldı

 

     İlimiz Merkez Sema Cıngıllıoğlu İlkokulunda Sayın Valimiz Hasan İpek´in katılımı ile  2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtımı yapıldı.

    Valimiz Sayın Hasan İpek ilk önce okul bahçesinde Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından çiçekle karşılandı. 

    Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle ilgilenen Sayın Valimiz,  öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini vererek, tatillerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu ve emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

    Karne dağıtımından sonra öğretmenler ile bir süre sohbet eden Sayın Valimiz Hasan İpek, okul çıkışı öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

    Şırnak’ta 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ile 160 bin 257 öğrenci karne aldı.

yarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatiliyarıyıl tatili

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.