ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Engelli Personel Atamaları Duyurusu

2018 Engelli Personel Atamaları Duyurusu

2018 EKPSS kapsamında Şırnak İl emrine yerleştirilenlerin 09/04/2018 – 17/04/2018 tarihleri aralığında aşağıda listelenen evrakların Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Personel Atama Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler aralığında aşağıda belirtilen evrakları Müdürlüğümüze teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Başvuruda İstenilen Belgeler

1- Engelli Sağlık Kurulu Raporu. Raporu süreli olanlar için rapor geçerlilik süresinin bitmemiş olması gerekir. Engelli Sağlık Kurulu raporunun “Çalıştırılamayacağı İş Alanları” bölümünde “Çalışamaz ”ifadesi bulunmamak,

2-Diploma Aslı ve Fotokopisi (diploma aslı ibraz edilmek koşulu ile onay işlemi Müdürlüğümüzce de gerçekleştirilebilecektir.)

3-Adli Sicil Kaydı (e-devletten alınabilir.)

4-Askerlik Durum Belgesi (e-devletten alınabilir.)

5-3 (üç) Adet Vesikalık Fotoğraf,

6-Kimlik Aslı ve Fotokopisi,

7-Mal Bildirimi,

8-2018 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi,

9-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Nüsha olacak şekilde bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulacaktır. İmza dışında kalem ile üzerinde herhangi bir değişiklik veya yazı kesinlikle yazılmayacaktır.)

Not: Halen muvazzaf askerlik görevini yapmakta olanların, imzalı dilekçeleri ile askerlik görevini yaptıklarını belirtilen belgenin yoneticiatama73@meb.gov.tr adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Bu durumda olan personellerin, terhis tarihinden sonra en kısa süre içerisinde Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Ekler:

Mal Bildirim Formuİçin Tıklayınız.

Atama Başvuru Formu İçin Tıklayınız.
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu İçin Tıklayınız.

 

 

ŞIRNAK İLİNE YERLEŞTİRİLİP GÖREVE BAŞLAMADAN İL DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTEYENLER:

Şırnak İl emrine yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personel göreve başlamadan önce bir defaya mahsus olmak üzere yer değişikliği hakkını kullanabilecektir. İl değişikliği yapmak isteyen personeller, tek il/ilçe tercihinde bulunarak ekteki dilekçe örneği ile 2018 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesini 17/04/2018 tarihine kadar şahsen Müdürlüğümüze teslim edilmesi, yoneticiatama73@meb.gov.tr e-mail adresine gönderilmesi veya faks çekilmesi gerekmektedir.

İlimizde göreve başlamayıp farklı bir il tercih etme dilekçesi için Tıklayınız.

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.