ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği ( BTR ) başvuruları başlamıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem  Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği  ( BTR ) başvuruları başlamıştır.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği ( BTR ) başvuruları başlamıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği ( BTR ) başvuruları alınacaktır. Başvururken BTR görevlerini lütfen okuyunuz.

Başvurular 25.01.2023 Çarşamba günü başlayıp, 31.01.2023 Salı günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

Başvuru yapmak isteyen öğretmenlerin başvuru formunu eksiksiz doldurarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iletilmek üzere okul müdürüne teslim etmesi ve  31.01.2023 Salı günü mesai bitimine kadar resmi yazı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili birime ulaştırması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR.

Başvuru yapacak öğretmenlerin dikkat etmesi gereken bazı hususlar:

·    Adaylığı kalkmamış öğretmenlerin başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihinin son günü itibarı ile Adaylık Kaldırma Sınavı'ndan geçer not alarak sonuç belgesini gönderen öğretmenlerin de başvurusu kabul edilecektir.

·     Yöneticiliği olan öğretmenler başvuramaz. ( Müdür, Müdür Yardımcısı vb...)

·    Başvuru formundaki ilgili bölümleri lütfen eksiksiz doldurunuz. Formu doldurduktan sonra başvuran öğretmen imzası ile  kadrosunun bulunduğu okulun müdürünün imzası ve mühürü olacak şekilde belgeyi taratarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne iletilmek üzere okul müdürüne teslim etmesi gerekmekedir.  (Branş Öğretmenleri aldıkları formatör eğitimi sertifika numarasını başvuru formuna yazmak zorundadırlar. Aksi halde başvuruları kabul edilmeyecektir.)

·     Aynı okula birden fazla BTR başvurusu olması durumunda öncelik; okulun bilişimcisine, aynı okulda önceki dönemde BTR görevi yapan öğretmene, daha sonra bilişim öğretmeni olmasına, daha sonra ise hizmet süresi dikkate alınacak şekilde belirlenecektir.

·      Başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

·      Görevlendirme dönemi 05.02.2023 ile 16.06.2023 tarihlerini kapsayacak ve valilik oluru ile başlayacaktır. 

·      Görevlendirilen öğretmenler görev yaptıkları okullardaki görev sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getirmek zorundadırlar.

 

Başvuru İle İlgili Belgeler;

BTR Görevleri için tıklayınız

BTR Başvuru Formu için tıklayınız

Başavuru Yapılabilecek Okullar için tıklayınız

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.