ŞIRNAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TRC3 BÖLGESİNDE GENÇ İSTİHDAMININ TEŞVİKİ İÇİN TEKNİK DESTEK KONULU PROJE STRATEJİ TOPLANTISI YAPILDI.

TRC3 BÖLGESİNDE GENÇ İSTİHDAMININ TEŞVİKİ İÇİN TEKNİK DESTEK KONULU PROJE STRATEJİ TOPLANTISI YAPILDI.

 TRC3 BÖLGESİNDE GENÇ İSTİHDAMININ TEŞVİKİ İÇİN TEKNİK DESTEK KONULU PROJE STRATEJİ TOPLANTISI YAPILDI.

       Toplantıya Şırnak Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Emin ERKAN, İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan ŞENER, İŞKUR İl Müdürü Sayın Mehmet Sadık BORA , ADEM Sorumlusu Sayın Hatice ATAN ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mirza ÇAZIM , Şube Müdürü Sayın Sabri SALGUT , Şırnak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mesut ERKAN, Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Reşit SEVGİ , Şırnak MTAL Müdürü Sayın Mehmet BULUT , Cizre MTAL Müdürü Sayın Hasan TURGUT ve Kariyer Ofisi Müdürü Sayın Dr. F. Selim ERDAMAR katıldı. 
       Toplantıda projenin Şırnak Üniversitesi ile işbirliği içerisinde yürütülmesi öngörüldü. Şırnak Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Emin ERKAN belli kurum ve kuruluşların koordinasyon içerisinde çalışmalarının önemine ve projeye olan katkısına değindi. 
          İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan ŞENER , Genç istihdamının teşviki için katılımcılardan öneri ve talepleri alarak toplumsal değişimin ve bilinçlenmenin bu projeyle daha ileriye taşınacağını vurguladı. 
 Önemli konuların görüşüldüğü ve proje hakkında önemli kararların alındığı toplantı iyi dileklerle sonlandırıldı.

  07-10-202007-10-2020

ATATÜRK MAH. ATATÜRK CAD. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 17A MERKEZ / ŞIRNAK - Santral 0(486) 216 15 60/61/62/63

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.